Vier de feestdagen extra goed met Chamas!


Geniet van een geheekerst borrell verzorgde kerst- en Nieuwjaarsborrel van Chamas
Wil jij dit jaar ook een feestelijke kerstborrel of Nieuwjaarsborrel organiseren, maar heb je geen zin om weken bezig te zijn met het arrangeren ervan? Laat je het werk uit handen nemen met behulp van onze compleet georganiseerde borrels! Bij deze Braziliaanse cateraar ben je zeker van een geslaagd evenement. Dankzij de Braziliaanse sfeer en smaken wordt jouw kerstborrel of Nieuwjaars extra feestelijk. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn dankzij jouw originaliteit en je bezorgt ze een ervaring om niet snel te vergeten.

Chamas Braziliaanse catering- en evenementenservice
Onze catering- en evenementenservice hebben al vele evenementen omgetoverd tot een waar succes. De veelzijdigheid van de Braziliaanse cultuur en de combinatie van kleuren en smaken brengen je gasten gegarandeerd in een feestelijke stemming. We bieden allerlei verschillende diensten en mogelijkheden aan, voor ieder is er wel wat wils. Dankzij de combinatie van service en kwaliteit keren onze gasten geregeld terug voor nog een levendige, Braziliaanse ervaring. Laat je ook eens flink in de watten leggen en bezorg je gasten een gedenkwaardige ervaring.

We bieden verschillende Braziliaanse pakketten aan
Of je nou op zoek bent naar een geheel verzorgd buffet of een spetterende show, je bent bij ons altijd aan het juiste adres! We bieden verschillende mogelijkheden voor ieder evenement. Populair zijn onze Braziliaanse salgadinhos, heerlijke tapas en voor iedereen wat wils. Ook kun je kiezen voor een Braziliaanse barbecue of buffet. Als je echt zin hebt in een feestje kun je kiezen voor onze zomerse Caipirinha cocktails, welke op locatie voor je worden bereid. Mocht je zin hebben om de handen uit de mouwen te steken, dan kun je ook een leuke originele workshop bij ons reserveren op locatie.

Vier de kerst en Nieuwjaar ook met Chamas!
Ook voor de feestdagen hebben we van alles te bieden. Bij ons kun je nu ook terecht voor een geslaagde kerst- of Nieuwjaarsborrel. We halen je al het werk uit handen en zorgen dat jouw evenement een grandioos succes zal zijn! De kleurrijke Braziliaanse smaken tussen de kerstlichten en versieringen maken het extra feestelijk. Je kunt bij ons terecht voor een compleet geregelde borrel met bijbehorende hapjes. Daarbij is het zelfs mogelijk om de hulp van onze gastvrouwen in te schakelen, zodat je zelf ook volop kunt genieten van je evenement!

Stel je eigen kerstborrel samen
Benieuwd naar de veelzijde mogelijkheden voor jouw kerst- of Nieuwjaarsborrel? Neem dan eens vrijblijvend contact ons op. Natuurlijk kun je één van onze standaard pakketten kiezen, welke zorgvuldig voor je zijn samengesteld. We kunnen ook, samen met jou, je eigen evenement opzetten door verschillende aspecten bij elkaar te voegen tot een uniek geheel. Op deze manier ben je zeker van een originele borrel en is er niemand met dezelfde feestelijke activiteiten als jij! Een Braziliaanse cocktail bij de hapjes? Geen probleem. Daarbij ook graag Braziliaanse livemuziek en een eventuele show of workshop gewild? Ook dat kan geregeld worden!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
We bieden onze catering- en evenementenservice aan voor een aantrekkelijke prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan en we zullen een overzicht maken van de eventuele kosten. Wil je graag meerdere offertes ontvangen voor verschillende arrangementen? Ook dit is geen probleem, we brengen de mogelijkheden graag voor je in kaart. Via de ‘offerte’ knop in het menu heb je dit binnen enkele minuten geregeld.

Nog vragen betreffende ons aanbod?
Je kunt ons natuurlijk ook contacteren voor meer informatie betreffende ons ruime aanbod. We helpen je graag verder bij jouw evenement! Voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur, samen met ons heb je de kerstborrel of Nieuwjaarsborrel zo geregeld! Wil je jouw gasten een unieke en onvergetelijke ervaring bezorgen? Een combinatie van Zuid-Amerikaanse sferen en de warme kerstdagen zullen je versteld doen staan! Bekijk ons aanbod online en vraag eenvoudig een offerte aan via onze website.

Leave a Reply