Samba shows voor je bedrijfsfeest

SambashowDe exotische Braziliaanse samba danseressen komen swingend de kantine binnen. Mike kijkt zijn ogen uit. De kantine is omgetoverd tot een waar carnavalsspektakel. De danseressen dansen soepel en vrolijk op de ritmische Samba. Mike kijkt zijn collega’s aan. Iedereen geniet ervan en het is onmogelijk om stil te blijven zitten. Zelfs de schoonmaker staat in een hoekje met grote ogen te kijken en danst mee. Wat een geweldig idee om deze samba show te regelen voor het bedrijfsfeest.

Ben jij samen met je collega’s klaar om een swingende samba show te beleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze exotische samba danseressen staan klaar om jou en je collega’s een onvergetelijke dag te bezorgen.

Swingende professionals
Onze dansers zijn professioneel en zijn werkzaam in het binnen- en buitenland. Het kan zijn dat enkele dansers je bekend voorkomen, ze verschijnen namelijk regelmatig in videoclips en grote shows. Wij verzorgen shows in heel Nederland. De sambashows kennen vele verassende elementen en stralen plezier en vrolijkheid uit. Een echt feest voor het oog! Ben je benieuwd? Laat je dan samen met je collega’s door ons verassen!

Gelegenheden
Een Braziliaanse Samba Show is een geweldige manier om bijvoorbeeld een bedrijfsfeest te openen. De sfeer zal er na deze vrolijke en swingende samba show goed in zitten. De uitnodigende muziek zal ervoor zorgen dat jij je collega’s op een andere manier leert kennen. Wij verzorgen de Samba Shows voor kleine maar ook voor zeer grote groepen in heel Nederland. De shows zijn dus geschikt voor grote en kleine bedrijven. Het aantal dansers passen we aan op de groepsgrootte.  Alles is mogelijk, dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee!

Durf jij met je collega’s mee te dansen? Vraag nu snel een offerte aan op onze website en beleef onze swingende samba show!