Ervaar het carnaval van Rio tijdens Samba Shows
De tropische zon straalt, de straten van Rio de Janeiro lopen vol en de klanken van de typische exotische Samba bands laten de mensen meebewegen met de kleurrijke danseressen. Je staat ertussen met een heerlijke verkoelende cocktail in je hand en gaat helemaal op in de massa. Geen show zo feestelijk en aanstekelijk als een Samba Show. De prachtige swingende vrouwen, de opzwepende muziek en de tropische sferen brengen iedereen in beweging. Je wordt al vrolijk als je de eerste exotische klanken hoort.

Magische aantrekkingskracht
Niet voor niets is het Braziliaans Carnaval in Rio het feest der feesten. Samba Shows brengen de magie van de tropische zon en de swingende mensen hier naar Nederland. Door de invloeden van vele culturen in Brazilië is de Samba dans en muziek overal geliefd. Er zit van alles wat in, buikdansen, hula dansen, martial arts, jazz en swingbeat. Door de relaxte tropische sfeer spreekt het iedereen aan en kan niemand stil blijven zitten zonder te kijken naar al het spektakel tijdens de Samba Shows.
Tropische Samba Shows
De exotische kleding in de sprekende tropische kleuren, de veren en de glitters maken alleen de uitstraling al feestelijk. En dat is nog zonder de bewegingen, de altijd stralende glimlach en de aanstekelijke muziek. De tropische klanken van de percussie, de jazz achtige trompetten en de swingende muzikanten maken het feest compleet. De vrolijkheid spat ervan af en daarom zijn deze shows geliefd bij iedereen.

Bucket list
Carnaval vieren in Rio de Janeiro is iets dat bij veel mensen op hun bucket list staat. Want dat is toch wel iets dat je meegemaakt moet hebben in je leven. Een Braziliaanse Samba Show meemaken komt daar wel heel dicht bij in de buurt. Zodra de muziek begint word je meegezogen in het feest en is het onmogelijk om stil te blijven staan. Waar je ook bent.