Onze BBQ of RODIZIO mogelijkheden

Bedrijfsfeest Braziliaanse BBQ

CATERING BRAZILIAANSE BBQ RODIZIO STYLE

Spectaculair serveren en genieten met onze Braziliaanse barbecues

Met familiedagen, personeelsfeesten en vriendenuitjes is het vaak een uitdaging: waar gaat gegeten worden? Zie maar eens een restaurant of cateringbedrijf te vinden dat aan álle eisen voldoet. De ideale oplossing voor zulke dagen? Een heerlijke, uitgebreide barbecue. Bij Chamas helpen we je hier graag bij en geven het een extra dosis pit. Hoe? Door het Braziliaanse tintje dat we eraan geven: heerlijk geroosterd vlees met de lekkerste bijgerechten. Dé ideale manier van eten tijdens groepsuitjes.

Braziliaans barbecueën op z’n best

Benieuwd wat je bij onze barbecues kunt verwachten? In het kort: heerlijk vlees en goede vis, dat boven houtskool aan spiesen wordt gerookt. In Brazilië wordt dit een ‘churrasco’ genoemd, een traditie afkomstig uit het zuiden van het land. Er worden verschillende soorten vlees, zoals rund, varken en kip, gebruikt die op een ‘churrasqueira’ met behulp van spitten worden gebakken. In Brazilië wordt deze stijl van koken in een ‘churrascaria’ geserveerd, maar wij brengen het gewoon naar jou toe.

Spectaculair dineren met vlees dat aan tafel gesneden wordtRodizio catering

Maar daar blijft het niet bij! Bij deze Braziliaanse barbecues wordt er namelijk een bijzondere stijl van serveren op nagehouden, wat deze vorm van eten zo bijzonder maakt. Na het roosteren van het vlees komt de ober met spit en al naar de tafel en snijdt de gewenste stukken vlees direct voor je af. Een vorm van serveren die ‘rodízio’ genoemd wordt. Een interactieve manier van eten die ontzettend spectaculair is.

De perfecte combinatie van heerlijk vlees en mooie bijgerechten

In Brazilië wordt de rodízio-stijl gecombineerd met gefrituurde aardappelen en bananen, boerenkool, zwarte bonen en rijst. Deze gerechten worden in buffetvorm geserveerd. Bij Chamas kun je deze Braziliaanse barbecue met een buffet van warme en koude gerechten verwachten. Bovendien kun je bij ons niet alleen van het heerlijkste vlees genieten, maar komen ook visliefhebbers aan hun trekken. Bij onze barbecues heb je gegarandeerd een spectaculaire én lekkere avond.

Rodízio: een stijl van eten met geschiedenis

Volgens de traditie is rodízio ontstaan toen een ober een spit naar de verkeerde tafel bracht, maar de gast alsnog een klein stukje van het vlees liet proeven. Volgens andere verhalen gaat deze stijl van eten verder terug, en stamt deze uit de tijd van de Gaucho’s, de veehoeders die in het wild voor hun eigen eten moesten zorgen. Vaak bestond de maaltijd uit vlees dat via grote spiesen boven het kampvuur werd geroosterd. Wij leveren dezelfde ervaring, maar geen zorgen: je hoeft niet eerst achter je eten aan!

Onze Braziliaanse barbecue is ideaal voor grote groepen

Braziliaanse bbqWaarom is deze Braziliaanse barbecue bij uitstek een aanrader voor grote groepen? Je wilt een dag met familie, personeel of vrienden op stap en stuurt een datumprikker rond. Maar iedere keer stuit je op hetzelfde probleem: niet iedereen kan op dezelfde datum of zelfs hetzelfde tijdstip. Je neefje heeft op zaterdag voetbal, je personeel werkt continu en wisselt elkaar af of je vrienden hebben kleine kinderen en kunnen ’s avonds niet te laat thuiskomen. Hoe dan ook, het is altijd een gepuzzel.

Een heerlijk buffet dat de hele avond staat

Des te meer reden om voor een barbecue te gaan en die door ons te laten regelen! Wij zorgen ervoor dat alles op tijd klaar staat en zolang blijft staan als nodig is. We vullen continu aan en dragen zorg voor een prachtig braziliaans buffet. Voor degenen die op tijd aanwezig zijn en vroeg weggaan én voor de late garde zorgen wij voor voldoende en lekker eten. Met grote groepen is het fijn om flexibel te zijn en wij kunnen iedere groep daarin van harte ondersteunen.

Aan alle eetwensen en voorkeuren wordt voldaan

Catering BBQHeb je de datum eindelijk geprikt, doemt het volgende probleem op: eetwensen. Je tante houd niet van vis, je collega niet van Italiaans of je vriendin niet van bepaalde groenten. Hoe ga je het voor elkaar krijgen om voor de hele groep iets te vinden dat geschikt is en bij iedereen in de stemming valt? Samen eten gaat om een fijne tijd met elkaar, maar alle voorkeuren en wensen kunnen dit ideaalbeeld in de weg zitten.

Vlees, vis en diverse soorten groenten: voor ieder wat wils

Een barbecue is bij uitstek geschikt voor (grote) groepen, omdat er voor ieder wat wils is. Zeker bij onze Braziliaanse barbecues zorgen wij voor voldoende keuze, zodat iedereen naar eigen voorkeur kan eten. We wisselen diverse soorten vlees en vis af en serveren verschillende groenten en sauzen. Iedere gast maakt gedurende de avond eigen keuzes en kijkt terug op een gezellige én lekkere avond. Je feestje geslaagd? Onze avond geslaagd.

Wij reizen graag naar jouw feestje af

De datum is geprikt, de eetwensen zijn vastgesteld, maar wacht… Hoe zit het met de locatie? Schopt dat alle eerdere afspraken in de war? Nee! Ook in dit geval is onze barbecue ideaal. Wij komen naar iedere locatie die je in gedachten hebt. Zowel in onze directe omgeving (Amsterdam) als in de rest van Nederland bouwen wij de barbecue graag voor je op. Je familiedag in het noorden van het land of je personeelsfeest in de Randstad? Voor ons geen probleem. Wij bewegen met je mee en reizen graag naar iedere plek af.

Onze Braziliaanse barbecues zijn ideaal voor ieder uitje

Voldoende voordelen om voor een barbecue te gaan, vind je niet? Voor iedere grote groep een ideale keuze. Wij bewegen mee in je tijdsplanning, bieden voldoende keuze om aan alle eetwensen en –voorkeuren te voldoen en reizen naar iedere gewenste locatie af. Bovendien serveren we het heerlijkste eten op spectaculaire wijze. Een avond om lang over na te praten. Onze barbecues verzorgen we al vanaf 50 personen. Hoe kunnen we jouw dag tot een echt en lekker feestje maken?

CATERING BRAZILIAANSE BBQ RODIZIO STYLE

Rodizio catering Chamas BBQ

Unieke BBQ ervaring.
Rodizio chefs snijden het vlees direct            bij u aan tafel.
Verschillende soorten BBQ gerechten           mogelijk.
Vlees van een top keurslager.
Voor groepen vanaf 100 personen.

BBQ Churrasco style

 BBQ cateraar Catering BBQ

BBQ op houtskool of briketten.
Eenvoudig of volledig verzorgde BBQ.
Ook vegetarisch BBQ mogelijk.
Verschillende soorten Vis BBQ.
Vlees van een top keurslager.
Voor groepen vanaf 50 personen.
BRAZILIAANSE BBQ CATERING 22/07/2016