Onze Braziliaanse workshop mogelijkheden

Capoeira workshops, sportief met een exotische twist

Workshops zijn een fantastische manier om de gasten op jouw feest in beweging te krijgen en om een onvergetelijke ervaring van jouw feest te maken. Niemand zit meer als een muurbloempje aan de kant en de gasten leren elkaar op een leuke manier (nog beter) kennen.

Workshops met sport en muziek
Capoeira is een combinatie van dans en sport die in veel landen beoefend wordt en heeft een interessante historie. Daarbij maakt de muziek het een spectaculaire ervaring om aan deel te nemen. Je staat met een groep in de Roda, de kring. Twee personen, de capoerista’s, voeren de bewegingen uit waarbij ze zo snel mogelijk op elkaar moeten reageren. En tegelijkertijd ook op de muziek.
Teambuilding workshops
Ook voor teambuilding worden Capoeira workshops toegepast. Niet alleen is het een training voor lichaam en geest. Capoeira is een goede manier om teams in beweging te krijgen. Je leert beter te communiceren en te reageren op elkaars acties.

In Brazilië bieden steeds meer bedrijven wekelijks Capoeira workshops aan de medewerkers als ontspannen bewegingsmoment in plaats van een sportschool abonnementje.

Tijdens de workshops leer je acrobatische bewegingen en hoe je snel op elkaar reageert. Je vergroot je zelfvertrouwen en het vertrouwen op de ander. Door de vele interacties is het onmogelijk om niet actief mee te doen met de workshops.

Workshops geschikt voor iedereen
Het lijkt een volwassen sport voor lenige types maar niets is minder waar. Deze workshops zijn erg leuk voor kinderen en kunnen door iedereen worden uitgevoerd. Juist ook als je niet zo lenig of acrobatisch bent kun je er veel van leren en is het makkelijk om mee te doen. Dat maakt het een ideale activiteit voor alle situaties.

Door de swingende muziek zijn Capoeira workshops geschikt voor allerlei activiteiten en doelgroepen. Voor kinderen, voor scholen, voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding. Het is een gezellige, leerzame en sportieve activiteit met een exotische twist.

BRAZILIAANSE WORKSHOP 15/05/2017