Onze Braziliaanse TAPAS mogelijkheden

Heerlijke tapas tijdens je Braziliaanse feest


Wil je een echt spetterend feest organiseren dan doe je dat natuurlijk Brasilian Style. Geen beter voorbeeld van feesten dan hoe de Brazilianen carnaval vieren in Rio. Wil je jouw feest helemaal in Braziliaanse sferen brengen dan zijn de hapjes natuurlijk ook Brasilian Style.

Net als de feesten hebben Braziliaanse Tapas net even meer pit dan ‘gewone’ Tapas. Brazilië staat bekend om zijn kruidige en pittige smaak in de gerechten en die proef je ook terug in onze verse Braziliaanse Tapas uit eigen keuken.

Zo hebben we de bekende krokante kaasballetjes, Bolinhos de queijo. Ook hebben we pittig gekruide vleeshapjes en Tapas met echte Braziliaanse bakkeljauw. Vlees, vis en vegetarisch zijn allemaal vertegenwoordigd in onze Tapas.

Je kunt de Braziliaanse Tapas al bestellen vanaf 200 stuks. Ze zijn bij ons af te halen maar kunnen ook bezorgd worden in heel Nederland. Je maakt je Braziliaanse feest helemaal af als je de Tapas combineert met Braziliaanse cocktails, een BBQ en een authentieke Samba Show. Dit kunnen wij allemaal voor je regelen zodat jij zelf lekker kunt meegenieten van het feest.

Braziliaanse tapas hapjes

  Braziliaanse hapjes

Coxinha – Een snack gevuld met heerlijke kruidige kip.
Risoli – Een snack gevuld met heerlijke kruidige gehakt.
Bolinho de bacalhau – Een snack gevuld met heerlijke kruidige bakkeljauw.
Kibe – Een snack gemaakt van kruidige gehakt met tarwe en knoflook.
Bolinhos de queijo – Lekkere kleine krokante kaas balletjes.
Minimale afname 200 stuks.
BRAZILIAANSE TAPAS CATERING 15/05/2017