Braziliaanse catering en entertainment

Braziliaanse cateraarNu we al hebben kunnen genieten van de eerste zonovergoten dagen is het tijd voor echte Zuid-Amerikaanse Tapas. Dit exotische voorgerecht wordt gevolgd door vlees en vis van de grill. Je hoeft je niet in te houden. Er is zoveel als je maar wil. Om een geslaagde Braziliaanse avond helemaal af te maken, kun je genieten van onze overheerlijke zelfbereide nagerechten en desserts! Hou je van koffie? Wat dacht je van een oersterke Havana of van een originele Braziliaanse koffie? Zo is je Braziliaanse avond pas echt af!

 

De zomer is in aantocht!

Als de zomer er weer aan komt worden de mensen vanzelf was losser en vrolijker. We brengen met zijn allen wat meer tijd buiten door. De zon heeft een positieve invloed op onze gemoedstoestand. Wat is er nu heerlijker dan lekker in de zon genieten van de buitenlucht? Als daar dan nog wat tropische Braziliaanse muziek bij wordt gespeeld, is het helemaal mooi. Ook denken veel mensen bij de eerste zomerse dagen aan lekker buiten eten en barbecue. Dat kan allemaal bij Chamas. Je kunt het natuurlijk zelf doen, óf lekker Chamas laten komen en jezelf eens goed laten verwennen. Je krijgt er dan ook meteen gratis onze feestelijke Braziliaanse sfeer mee inbegrepen.

Wij van Chamas zijn specialisten in het brengen van die heerlijke en unieke Braziliaanse sfeer. Wie aan Brazilië denkt, denkt aan voetbal, tropische stranden, lekker eten en vooral ook dansende vrouwen die onder de tropische zon draaien en zwieren met kleurrijke jurken. Het zijn dit soort avonturen en het puur genieten van het leven dat we in Nederland soms wel een beetje missen. Het is bij ons maar zelden écht goed weer, maar als het dan eens zover is, moeten we er meteen ook van profiteren. Wat we in ieder geval wel kunnen doen, is de sfeer importeren en dat is precies wat we doen bij Chamas. We zorgen voor een levensechte beleving waar mensen over napraten de dagen erna. Dat is waar we naar streven.

Als je cateringbedrijf Chamas laat komen mag je er gerust van zijn dat je middag of avond een succes wordt. We maken van een barbecue namelijk veel meer dan alleen maar een eetfestijn. In Brazilië is het ook altijd veel meer. Daar is het pure gezelligheid, gecombineerd met lekker eten en vooral goede Braziliaanse muziek. Het is ook alleen al door deze combinatie van ingrediënten dat alles veel beter smaakt. We verzorgen deze avond speciaal voor jou en je gezelschap. Jij hoeft alleen maar te genieten en je om de gasten te bekommeren. Wij cateren voor een verjaardagsfeest of een andere speciale gelegenheid, maar ook een feest met de mensen van jouw bedrijf. Bij ons kan alles.

Braziliaanse catering

Als exclusief Braziliaanse cateringbedrijf zijn wij specialisten in alles wat met Brazilië te maken heeft. We leveren vanaf 25 personen bij je thuis en dat door heel Nederland.

Zoek jij naar een unieke cateringervaring die jouw exotisch culinair event tot op grotere hoogte kan tillen? Dan ben je bij Chamas op het juiste adres. De Braziliaanse cultuur bulkt van de sfeer en is als geen ander geschikt voor jouw event. De medewerkers van Chamas zijn stuk voor stuk professionals die de kunst onder de knie hebben om jouw gasten aangenaam te verassen door de veelzijdigheid van Brazilië.

Ook voor bedrijfsfeesten

Chamas stelt je een Braziliaans bedrijfsfeest voor met caipirinha-cocktails, Latin DJ, Braziliaanse dansers en danseressen vol van Zuid-Amerikaanse passie en live muziek. Dit wordt de hele nacht door de samba dansen! Dit bedrijfsevent brengt je samen met je medewerkers als het ware naar hartje Rio de Janeiro waar de passie, de feesten, het carnaval en de Braziliaanse acts nooit ver weg zijn.

Vanaf het moment dat je binnenstapt in het feestgedruis, komt het vrolijke Latijns-Amerikaanse decor je tegemoet. Braziliaanse hostessen maken het geheel compleet. Dit wordt een avond die geen enkele gast zal vergeten! Cocktails, kostuums en confetti maken deze partij helemaal compleet. Deze formule is uitermate geschikt voor een Beach party die je zowel indoor als outdoor kunt houden. Ook in een zaal kan Chamas de perfecte Latijns-Amerikaanse omgeving creëren.

Het exclusieve concept van Chamas boek je met DJ-formatie, percussie, capoeira act, buffet of barbecue, siësta lounge en Braziliaanse samba-danseressen inbegrepen. Voor de liefhebbers bestaat er tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops Braziliaanse capoeira, cocktail of samba workshops.

De tarieven voor onze diverse formules hangen af van jouw locatie, het aantal genodigden en de gekozen pakketten. Soms wordt het moeilijk kiezen. Vraag daarom vrijblijvende informatie aan over onze feestformules.

 

Braziliaanse cocktails.

We nemen je graag mee in de Braziliaanse cocktailwereld. Braziliaanse cocktails zijn echt een wereld van verschil. Het plezier begint al met de bereiding! We zien als het ware de levendige uitbundige Braziliaanse levenswijze ook terug in de cocktail. Klinkt dat wat overdreven? We leggen uit wat we hiermee bedoelen. Wat dacht je van een lekkere mojito of een caiperinha met zorg en op traditionele wijze bereid én natuurlijk met alleen verse ingrediënten. Dan hebben we natuurlijk de Cachaça, een soort Braziliaanse likeur van rietsuiker. Heerlijk gewoon en onweerstaanbaar voor wie van zoet houdt! Deze drank staat ook bekend onder de naam aguardente of pinga. We kunnen nog wel even doorgaan: er is teveel om op te noemen. Dat is enkel logisch, want Brazilië is een enorm groot land met veel verschillende regio’s. Elke streek heeft zo zijn eigen specialiteiten qua keuken en qua sterke dranken. Als je de cocktails door Chamas laat bereiden, weet je meteen wat een echte Braziliaanse cocktail is. Voor de liefhebbers geven we ook graag wat meer uitleg over de ingrediënten. We kunnen je alvast verklappen dat de cocktails op elk feestje een succes zijn zoals de Caipirinha, die voor het eerst werd bereid in de omgeving van São Paulo. Dit is met stip de bekendste cocktail van Brazilië!

Braziliaanse BBQ

De echte Braziliaanse BBQ heet churrascaria. Dit soort van BBQ brengen we graag naar je toe. Zo kun je genieten van typische specialiteiten zoals het echte malse picanha vlees. Bij Chamas combineren we het beste van de Zuid-Amerikaanse en de Europese keuken. Zo kun je wennen aan de smaak en Braziliaanse bereidingswijzen van vlees leren kennen. Een typisch Braziliaanse manier is rodizio. Hierbij worden verschillende vleessoorten geleidelijk en zacht boven een houtskoolvuur gegrild waardoor ze langzaam garen en hun vocht niet verliezen. Deze vleesbereiding werd voor het eerst door de gaucho’s toegepast. In de tijd van de gaucho’s was rodizio niet alleen zomaar een maaltijd, maar een vorm van gezelligheid na het harde labeur op de pampa’s. Daar komt het Picanha rundvlees dat Chamas je aanbiedt trouwens ook vandaan.

Eet je geen vlees? Geen probleem!

Behalve vlees van topkwaliteit biedt Chamas je ook vis en vegetarische gerechten aan. Deze worden op dezelfde wijze geroosterd aan lange spiesen boven een sudderend houtskoolvuur.

Warm- en koud buffet

Behalve op vlees, vis en vegetarische gerechten, vergast Chamas je ook op een warm en koud buffet waar je de smakelijkste Braziliaanse gerechten in terugvindt. Uiteraard zorgen wij ook voor een aangepast groentengarnituur. Op aanvraag kun je kiezen voor onze all-in formule waarbij wij ook voor stijlvolle obers zorgen die jou en je gasten met plezier bedienen. Deze formule van Braziliaanse BBQ kunnen wij aanbieden vanaf 25 personen in heel Nederland.

Braziliaanse hapjes

Geen maaltijd zonder hapjes die je culinaire beleving helemaal kunnen afmaken. We zochten er enkele van de lekkerste voor je uit. Wat dacht je van de bolinho de Chuva? Dit is de Braziliaanse versie van de oliebol! Verder zijn wij ook echte fans van de Pão De Queijo, een overheerlijk Braziliaans kaasbroodje. Verder kunnen wij je ook een batida met watermeloen en aardbeien aanbevelen. Tapiocapannenkoeken met kaas zijn trouwens ook niet te versmaden! Wie het liever op limonade houdt, kunnen wij onze frisse Braziliaanse limonade aanbevelen! Onze mousse de Maracuja of passievrucht doet het altijd goed als dessert!

Entertainment van topkwaliteit

Ons entertainment van topniveau creëert de perfecte Braziliaanse sfeer. We leveren dus niet alleen perfect eten af, maar ook alles wat erbij hoort om het feest compleet te maken. Je hoeft dus niet op zoek naar een DJ of andere zaken om je feest helemaal goed te plannen. Op dit gebied denken wij voor jou. Wij weten dat een echt feest pas compleet is als er ook aan het bijpassende entertainment gedacht is. Wat is er nu leuker dan in de Braziliaanse sferen te blijven? We maken er een fantastisch thema event van. Ja, dat wordt volop genieten. We hebben een eigen gespecialiseerde DJ en ook een groep sambadanseressen in vol ornaat. Tel hier de trommelmuziek en de tropische klanten bij op en je bént in Brazilië! Als we dan achteraf horen zeggen dat de gasten zich eventjes in Brazilië waanden, en dan weten wij van Chamas dat we het goed hebben gedaan. We hopen ook van jou een dergelijk compliment te mogen ontvangen.

Braziliaanse samba show

De samba is een Braziliaanse dans die op korte tijd erg populair werd in heel Brazilië. Deze wereldberoemde dans ontstond ergens in Rio de Janeiro en zette daarna zijn zegetocht verder in alle grote Braziliaanse steden. Tegenwoordig kan deze dans in speciale sambascholen worden aangeleerd. Het is geen toeval dat wij van Chamas deze typische Braziliaanse dans hebben meegenomen naar Nederland om hem aan jullie te leren. Dus bij onze verwennerij hoort ook een sambadansje met de gasten. Je kunt natuurlijk ook gewoon genieten van onze sambadanseressen. Tot slot willen we je dit weetje nog meegeven: het woordje samba zou van een Afrikaanse taal afstammen die in Angola wordt gesproken. Het zou iets zoals “buikstoot” betekenen. Dit klinkt lekker ondeugend nietwaar?

Bij Chamas zorgen we voor een uitstekende sfeer aan een onverwachte scherpe prijs. Onze combinatie van diensten wordt door onze klanten erg geapprecieerd. Wij zijn ervan overtuigd dat ook jij hiervan zult genieten!

Neem dus snel contact met ons op voor een offerte voor je feest of evenement.

Leave a Reply