Onze Braziliaanse CAPOEIRA Shows

Spectaculaire Capoeira show of workshop

Capoeira is het bijzondere Braziliaanse spel waarbij dans, muziek en vechtbewegingen gecombineerd worden tot een prachtige martial arts show. Het is een training van lichaam en geest. In de ring van kijkers en muzikanten voeren twee capoerista’s aanvallende en verdedigende bewegingen uit op de muziek waarbij het lijkt of er gevochten wordt.

Dit spel stamt uit de tijd van de slavernij in Brazilië en ziet er bijna magisch uit door de bijzondere bewegingen en de opzwepende muziek. De oorsprong is eigenlijk onduidelijk.

Meedoen?
Je kunt het spectaculaire Capoeira als een show laten uitvoeren tijdens jouw feest. Onze Capoeirista’s zijn echte Braziliaanse Capoeira Masters en zullen jouw gasten een waanzinnige show geven. Maar het is natuurlijk nog veel spectaculairder om zelf mee te doen met je gasten tijdens een workshop. Daarin leer je zelf de Ginga, de basisbeweging waaruit alle capoeira bewegingen voortvloeien.

De spectaculaire demonstraties kunnen in heel Nederland gegeven worden en zijn een geweldige toevoeging aan jouw Braziliaanse feest.

Capoeira show

   Chamas Capoeira show Braziliaanse workshop

Bijzondere martial-artsshow
Mogelijkheid met live muziek.
Capoeira workshop.
Shows in heel Nederland
BRAZILIAANSE CAPOEIRA 16/05/2017