Braziliaanse tapasBraziliaanse Borrel Tapas hapjes op locatie

Wil jij samen met je familieleden, vrienden of collega’s genieten van heerlijke Braziliaanse borrel hapjes? Dan is dit je kans! Wij bezorgen heerlijke Braziliaanse borrel hapjes op locatie. Jij geeft aan waar we moeten zijn en het enige wat je moet doen is genieten. De Braziliaanse hapjes zijn heerlijk vers en met liefde gemaakt. Dit is ook te proeven! Er zijn verschillende hapjes te bestellen, hieronder een greep uit ons assortiment.

Hapjes
De gehaktliefhebbers kun je blij maken met Risoli, dit is een snack gevuld met heerlijke gekruide gehakt. Ook Kibe zal in de smaak vallen, deze snack bevat kruidige gehakt met tarwe en knoflook. Voor de echte kaasliefhebbers hebben we Bolinhos de queijo. Dit zijn lekkere kleine krokante kaasballetjes. Ook is Bolinho de bacalhau te bestellen, dit is een snack gevuld met heerlijke kruidige bakkeljauw. Zo als je ziet is er veel keuze. Dit is echter niet alles. U kunt contact met ons opnemen om te bekijken welke Braziliaanse Borrel hapjes wij nog meer aanbieden. Welke hapjes ga jij bestellen?

Bestellingen
Het is mogelijk om kleine en grote bestellingen te doen. De minimale afname is 200 stuks. Heb je hapjes nodig voor een personeelsfeest, verjaardag of voor je eigen bruiloft? Wij verzorgen alles tot in de puntjes. De hapjes worden gemaakt door professionals die zorgvuldig te werk gaan om jou een heerlijke ervaring te bezorgen. De hapjes kunnen bezorgd worden in heel Nederland. Ook is er de mogelijkheid om de hapjes zelf op te komen halen.

Ben je benieuwd naar de Braziliaanse Borrel hapjes? of Braziliaanse Tapas hapjes? Neem contact met ons op en wij bekijken uw wensen. Wij denken graag met u mee.