Braziliaanse bbq BBQ catering op locatie

Loretta en Jan zijn vandaag getrouwd. Zij hebben voor hun gasten de BBQ catering op locatie geregeld. Er heerst een heerlijke geur van vlees en groente.  Er staat een kleurrijk buffet klaar met warme en koude Braziliaanse gerechten. De gasten genieten zichtbaar van al het lekkers. Er staat een ober bij de tafels die het vlees in bijzijn van de gasten aansnijdt. Wat een onvergetelijke en unieke dag. Dit zullen hun gasten niet snel vergeten!

 

Wil jij ook een unieke Braziliaanse BBQ ervaren? Heerlijke gerechten die worden bereid op een houtskool of briketten grill. Terwijl jij met je gezelschap lekker aan het bijpraten bent, zorgen wij ervoor dat jullie genieten van een heerlijke maaltijd.

Gerechten
Er zijn verschillende soorten gerechten mogelijk. Geniet van heerlijke vlees- en visgerechten die zorgvuldig en professioneel worden bereid. Ook vegetarische gerechten zijn mogelijk. Er zit een uitgebreid buffet bij inbegrepen met heerlijke warme en koude Braziliaanse gerechten. Terwijl jij geniet van een heerlijk drankje snijden de obers het vlees rechtstreeks bij u aan tafel. Het vlees dat wij gebruiken is afkomstig van een top keurslager. Wij zorgen ervoor dat u enkel het beste krijgt en dat kunt u proeven!

Mogelijkheden
De barbecue catering op locatie is aan te vragen voor kleine, maar ook voor zeer grote groepen. Van een familiefeest tot aan een enorm bedrijfsfeest. Alles is mogelijk. U kunt kiezen voor een eenvoudige barbecue of voor een compleet verzorgde barbecue. Het is maar net wat uw wensen zijn. Wij verzorgen de barbecue catering in heel Nederland. U hoeft ons enkel uw wensen en de locatie door te geven en wij staan klaar!

Wil jij ook een barbecue catering op locatie? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.